Robert Dam

Nyreligiøsitet, Scientology


Relaterede emner

Martin Herbst | Rikke Marott

Scientologys bedrag

De færreste mennesker har i en alder af 20 år styr på, hvad de vil med deres liv. Det gjaldt også for Robert Dam da han en forårsdag i 1984 var på vej ned ad Vesterbrogade i København, hvor han blev inviteret indenfor til en gratis personlighedstest. Her fik han svaret på hvordan han skulle få succes i tilværelsen. Et meget overbevisende svar. Men efter 20 år i Scientology fandt han pludselig sig selv i en situation, hvor han var tvunget til at tage den sværeste beslutning i sit liv.

Hele hans voksne tilværelse havde været viet til bevægelsen, men nu var han blevet overmandet af en knugende indre uro. En uro han ikke kunne slippe af med. Han var kommet i tvivl og måtte undersøge forholdende omkring Scientologys ledelse fra uafhængige kilder. Men det var forbudt og kunne koste ham hans kone og børn, hans indtægt, hans sociale netværk og hans tro.

Dette foredrag er en personlig beretning om livet i den kontroversielle sekt, men også en relevant berøring af universelle mekanismer, som alle, i én eller anden grad, er genstand for.

Foredrag med Robert Dam booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.


Billeder (5) PDF (1) Video(3) Lyd (1)


SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk