SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  26  >  >>

Peter Ingemann

Peter Ingemann er aktuel med et underholdende foredrag om TV2s nye rejseprogram Størst. Størst - er TV2s nye rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram. Kom med værten, Peter Ingemann, bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier - som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst. Foredrag med Peter Ingemann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er vært på Kontant på DR1. Jacob Illeborg har udgivet bogen Danmark set udefra på Gyldendals forlag, der sammenholder udviklingen i Danmark og Storbritannien, og han har også medvirket i flere andre bogprojekter, blandt andet fodboldbogen Arvefjender, hvor han skrev om fodboldkultur i London. Han har også i en årrække skrevet for danske og internationale medier, bl.a Weekendavisen og den britiske avis The Guardian. Desuden har Jakob en fortid som rocksanger i Bandet Warwick Avenue, der udgav plader på Columbia Records i USA.

Anja Madsen

Anja Madsen er forfatter, billedkunstner, pædagogmedhjælper. Hun debuterede som forfatter med bogen Mit barn skal i krig i maj 2014. En bog hvori hun fortæller hudløst ærligt om de følelser, der opstår når man skal se sin værste frygt i øjnene, nemlig angsten for at miste sit barn. Bogen er tænkt som en håndsrækning til andre pårørende, men rummer mange paralleller til de følelser der opstår ved andre livskriser hvorfor den rammer bredt. Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Mit barn skal i krig", og handler om hvordan det er at være mor til en udsendt soldat, men især handler det om hvordan man lærer at slippe sine børn og kommer styrket gennem en livskrise.

Lars Johansson

Signes hjemkomst. Foredrag ved forfatter Lars Johansson - om Signe Gondrups overlevelseskamp, om krig og kærlighed, om straf, tavshed og løgn. Med udgangspunkt i sin nye roman ’Signes hjemkomst’ (oktober 2014), som er en selvstændig fortsættelse af bestselleren ’Signe’ fra 2006, tilbyder forfatter Lars Johansson nu et nyt foredrag om Signe og hendes kamp; og ikke mindst om hvad der skete for Signe ved ankomsten til Danmark i februar 1948 og umiddelbart efter. Foredrag med Lars Johansson booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Bent Fabricius-Bjerre

Næsten 100 års dansk kulturhistorie er samlet i Bent Fabricius-Bjerre. Bent Fabricius-Bjerre – en biografi skildrer for første gang denne kulørte rejse via hovedpersonen selv og en lang række mennesker omkring ham. I centrum er et sind gjort af et særligt slidstærkt stof. For uanfægtet af professionel eller privat modstand har Bent Fabricius- Bjerre konstant kæmpet sig fremad inden for både kunst- og forretningsverdenen. Derfor står han i dag som et ikon. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: ”Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”

Malene Schwartz

Foredrag om bogen Malene. Bogen MALENE, som foredraget tager udgangspunkt i, er den personlige historie om skuespilleren, direktøren, hustruen, moren og mennesket Malene Schwartz – fortalt af hovedpersonen selv og af en række af de mennesker, som er og har været tæt på hende privat, professionelt eller begge dele. I biografien fortæller Malene Schwartz om sit livs triumfer og tragedier. MALENE er et portræt af et paradoksalt. Foredrag med Malene Schwartz booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Benn Q. Holm

Benn Q. Holm har netop udgivet romanen "Manden i glasset". Manden i glasset er fortællingen om Giovanni Baltzers forunderlige rejse fra den danske provins til magtens cirkler og tilbage igen til der, hvor han aldrig rigtig kom fra. En roman om hjemløshed og eventyrlyst, om våben, sex og bøger. Og længslen efter det allersidste lange kys, mens solen går ned bag glasset, og det snart er slut. Foredrag med Benn Q. Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Andrea Hejlskov

I 2011 besluttede Andrea Hejlskov og familie at stå af ræset og virkeliggøre en drøm inspireret af H.D Thoreaus ?s bog “Walden”- nemlig at opbygge sit liv omkring mere simple dyder som håndens arbejde og eksistensen i naturen. Familien flyttede til de svenske skove hvor de stadig bor, helt primitivt, i en bjælkehytte som de selv har bygget. Andrea Hejlskov skrev efter nogle år en bog omhandlede deres første år i skoven- bogen blev en bestseller og inspirerede mange mennesker til selv at prøve kræfter med det enkle liv i skoven. Foredrag med Andrea Hejlskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Ditte Vallø

Ditte har pt Danmarks eneste anerkendte modeblog, for kurvede kvinder (str 42+) og har flere gange fungeret som stylist og "curvy ekspert" på Go` Morgen Danmark, samt som fortaler for kropsaccept i div. Magasiner (Magasinet Q, ELLE, Alt For Damerne, Tidens kvinder mf.) I 2013 blev Ditte Vallø af Max Mara Group, kåret som en af verdens 12 mest interessante kurvede bloggere. Og var i den forbindelse med i deres verdensomspændende Women Are Back kampagne, som international rollemodel og dansk kampagnemodel. I 2014 vandt hun Feminas Blogaward, for årets mest bevægende indlæg. Hun blev ligeledes i 2014 nomineret til årets Modeblogspris, i kategorien? Årets mest personlige modeblog.

Kaare R. Skou

I 2015 er det 100 år siden, at Grundloven blev ændret, så kvinderne blandt andet fik valgret. I den forbindelse tilbyder Kaare R. Skou to nye foredrag "Store kvinder i dansk politik" og "Kvinderne kommer - den snørklede vej til valgretten". De nye foredrag falder i tråd med et bogmanuskript, som Kaare R. Skou netop er ved at færdiggøre med arbejdstitlen "Vore Grundlove – fra Jyske Lov til Lissabon-traktaten".

Jacob Wendt Jensen

5 stjerner i Berlingske: "Borge ville sikkert blive rasende på bogen, men den tjener ham til ære. Morsom, brutal, stærk og væsentlig.", 5 stjerner i Politiken: "Flot stykke arbejde. Rørende, tankevækkende og ødselt illustreret". "Victor Borge - mennesket bag smilet" er baseret på 70 nye interviews. Den bygger samtidig på nyt materiale fra dybe ture i arkiver i både Danmark og USA. Nu får vi den fulde og sande historie om en stor dansker – måske den største - en genial og selviscenesættende mand, der var så god til at skabe sin egen myte, at man skulle tro han var perfekt. Foredrag med Jacob Wendt Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Ann Bjerre

Ann Bjerre er uddannet cand. Interpret i Fransk og korrespondent i Italiensk. Hun har igennem en årrække arbejde som foredragsholder, kursusleder, karriererådgiver samt coach. I bogen VANDRINGEN – I pilgrimsspor, udgivet i 2011 fortæller Ann Bjerre om 4 vandringer i Europa. Indlevende fortæller hun om det karriereskift vandringerne har betydet, alt imedens fortælleren begejstres over de landskaber, mennesker og den indsigt som enhver der begiver sig på vandring kan opleve.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  26  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk