SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  26  >  >>

Bent Fabricius-Bjerre

Næsten 100 års dansk kulturhistorie er samlet i Bent Fabricius-Bjerre. Bent Fabricius-Bjerre – en biografi skildrer for første gang denne kulørte rejse via hovedpersonen selv og en lang række mennesker omkring ham. I centrum er et sind gjort af et særligt slidstærkt stof. For uanfægtet af professionel eller privat modstand har Bent Fabricius- Bjerre konstant kæmpet sig fremad inden for både kunst- og forretningsverdenen. Derfor står han i dag som et ikon. Som Bodil-komitéen skrev, da han modtog sin Æres-Bodil i 2013: ”Hvis der havde været en pris for at gøre det lidt sjovere, lidt smukkere og lidt mere elegant at være dansker, så skulle den gå til Bent Fabricius-Bjerre.”

Malene Schwartz

Foredrag om bogen Malene. Bogen MALENE, som foredraget tager udgangspunkt i, er den personlige historie om skuespilleren, direktøren, hustruen, moren og mennesket Malene Schwartz – fortalt af hovedpersonen selv og af en række af de mennesker, som er og har været tæt på hende privat, professionelt eller begge dele. I biografien fortæller Malene Schwartz om sit livs triumfer og tragedier. MALENE er et portræt af et paradoksalt. Foredrag med Malene Schwartz booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Benn Q. Holm

Benn Q. Holm har netop udgivet romanen "Manden i glasset". Manden i glasset er fortællingen om Giovanni Baltzers forunderlige rejse fra den danske provins til magtens cirkler og tilbage igen til der, hvor han aldrig rigtig kom fra. En roman om hjemløshed og eventyrlyst, om våben, sex og bøger. Og længslen efter det allersidste lange kys, mens solen går ned bag glasset, og det snart er slut. Foredrag med Benn Q. Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Andrea Hejlskov

I 2011 besluttede Andrea Hejlskov og familie at stå af ræset og virkeliggøre en drøm inspireret af H.D Thoreaus ?s bog “Walden”- nemlig at opbygge sit liv omkring mere simple dyder som håndens arbejde og eksistensen i naturen. Familien flyttede til de svenske skove hvor de stadig bor, helt primitivt, i en bjælkehytte som de selv har bygget. Andrea Hejlskov skrev efter nogle år en bog omhandlede deres første år i skoven- bogen blev en bestseller og inspirerede mange mennesker til selv at prøve kræfter med det enkle liv i skoven. Foredrag med Andrea Hejlskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Ditte Vallø

Ditte har pt Danmarks eneste anerkendte modeblog, for kurvede kvinder (str 42+) og har flere gange fungeret som stylist og "curvy ekspert" på Go` Morgen Danmark, samt som fortaler for kropsaccept i div. Magasiner (Magasinet Q, ELLE, Alt For Damerne, Tidens kvinder mf.) I 2013 blev Ditte Vallø af Max Mara Group, kåret som en af verdens 12 mest interessante kurvede bloggere. Og var i den forbindelse med i deres verdensomspændende Women Are Back kampagne, som international rollemodel og dansk kampagnemodel. I 2014 vandt hun Feminas Blogaward, for årets mest bevægende indlæg. Hun blev ligeledes i 2014 nomineret til årets Modeblogspris, i kategorien? Årets mest personlige modeblog.

Kaare R. Skou

I 2015 er det 100 år siden, at Grundloven blev ændret, så kvinderne blandt andet fik valgret. I den forbindelse tilbyder Kaare R. Skou to nye foredrag "Store kvinder i dansk politik" og "Kvinderne kommer - den snørklede vej til valgretten". De nye foredrag falder i tråd med et bogmanuskript, som Kaare R. Skou netop er ved at færdiggøre med arbejdstitlen "Vore Grundlove – fra Jyske Lov til Lissabon-traktaten".

Jacob Wendt Jensen

5 stjerner i Berlingske: "Borge ville sikkert blive rasende på bogen, men den tjener ham til ære. Morsom, brutal, stærk og væsentlig.", 5 stjerner i Politiken: "Flot stykke arbejde. Rørende, tankevækkende og ødselt illustreret". "Victor Borge - mennesket bag smilet" er baseret på 70 nye interviews. Den bygger samtidig på nyt materiale fra dybe ture i arkiver i både Danmark og USA. Nu får vi den fulde og sande historie om en stor dansker – måske den største - en genial og selviscenesættende mand, der var så god til at skabe sin egen myte, at man skulle tro han var perfekt. Foredrag med Jacob Wendt Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Ann Bjerre

Ann Bjerre er uddannet cand. Interpret i Fransk og korrespondent i Italiensk. Hun har igennem en årrække arbejde som foredragsholder, kursusleder, karriererådgiver samt coach. I bogen VANDRINGEN – I pilgrimsspor, udgivet i 2011 fortæller Ann Bjerre om 4 vandringer i Europa. Indlevende fortæller hun om det karriereskift vandringerne har betydet, alt imedens fortælleren begejstres over de landskaber, mennesker og den indsigt som enhver der begiver sig på vandring kan opleve.

Per Wimmer

Ny bog: "Den grønne boble" af Per Wimmer. Per Wimmer er finansmand, filantrop og forfatter. Han ejer investeringsbanken Wimmer Financial og kapitalforvaltningsselskabet Wimmer Family Office og har tidligere været underdirektør i Goldman Sachs. Han rådgiver investorer og virksomheder om bl.a. energiinvesteringer. I forbindelse med rumprogrammet Wimmer Space forventes Per Wimmer at blive den første dansker i rummet. Foredrag med Per Wimmer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl er aktuel med romanen "Jernporten". Det er en roman om en mand, der efter en turbulent og passioneret ungdom lever med fornemmelsen af at være havnet uden for sin tid, uden forståelse for dens regler og normer, uden mere at kunne engagere sig i den. Foredrag med Jens Christian Grøndahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Nu udgiver han sin selvbiografi ”Q”, og med afsæt i den tilbyder han et foredrag om 25 år i danske medier og i dansk politik. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Foredrag med Henrik Qvortrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Margrethe Koytu

Vi har nu fornøjelsen at kunne tilbyde en sprudlende Margrethe Koytu til konferencier-/toastmaster jobs samt ikke mindst som et underholdende indslag med viser, revyviser og sange fra blandt andet sangerindepavillonen Bakkens Hvile. Hun ”optræder” nu også som foredragsholder, hvor hun fortæller om sit spændende, alsidige liv. Foredrag med Margrethe Koytu booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  26  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk