SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  25  >  >>

Ann Bjerre

Ann Bjerre er uddannet cand. Interpret i Fransk og korrespondent i Italiensk. Hun har igennem en årrække arbejde som foredragsholder, kursusleder, karriererådgiver samt coach. I bogen VANDRINGEN – I pilgrimsspor, udgivet i 2011 fortæller Ann Bjerre om 4 vandringer i Europa. Indlevende fortæller hun om det karriereskift vandringerne har betydet, alt imedens fortælleren begejstres over de landskaber, mennesker og den indsigt som enhver der begiver sig på vandring kan opleve.

Per Wimmer

Ny bog: "Den grønne boble" af Per Wimmer. Per Wimmer er finansmand, filantrop og forfatter. Han ejer investeringsbanken Wimmer Financial og kapitalforvaltningsselskabet Wimmer Family Office og har tidligere været underdirektør i Goldman Sachs. Han rådgiver investorer og virksomheder om bl.a. energiinvesteringer. I forbindelse med rumprogrammet Wimmer Space forventes Per Wimmer at blive den første dansker i rummet. Foredrag med Per Wimmer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl er aktuel med romanen "Jernporten". Det er en roman om en mand, der efter en turbulent og passioneret ungdom lever med fornemmelsen af at være havnet uden for sin tid, uden forståelse for dens regler og normer, uden mere at kunne engagere sig i den. Foredrag med Jens Christian Grøndahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte – og mest kontroversielle – journalister. Nu udgiver han sin selvbiografi ”Q”, og med afsæt i den tilbyder han et foredrag om 25 år i danske medier og i dansk politik. Om nogen deler han vandene, men ingen efterlades ligeglade; alle har en holdning til Henrik Qvortrup. Foredrag med Henrik Qvortrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Margrethe Koytu

Vi har nu fornøjelsen at kunne tilbyde en sprudlende Margrethe Koytu til konferencier-/toastmaster jobs samt ikke mindst som et underholdende indslag med viser, revyviser og sange fra blandt andet sangerindepavillonen Bakkens Hvile. Hun ”optræder” nu også som foredragsholder, hvor hun fortæller om sit spændende, alsidige liv. Foredrag med Margrethe Koytu booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Mikael Jalving

Mikael Jalving er historiker og kommentator ved Morgenavisen Jyllands-Posten, f. 1968, forfatter til flere bøger, senest Søren Krarup og hans tid. Studievært for programmerne Jalvings Historietime og Danmarks Röst på Radio24syv, ekstern censor ved flere af landets universiteter, ivrig amatørcykelrytter og foredragsholder. Foredrag med Mikael Jalving booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Leif Davidsen

Leif Davidsens nye bog Steinbecks spøgelse. Jagten på en forfatter, Rejseerindringer er en underholdende og underfundig rejse - og erindringsbog i samme form og tone som den meget populære Dostojevskijs sidste rejse. Steinbecks spøgelse bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper, som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012, hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Efter foredraget er der rig lejlighed til at stille spørgsmål. Foredrag med Leif Davidsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Peter Ingemann

Peter har lavet TV i 15 år – de 11 af dem som vært på nogle af Danmarks mest sete TV-programmer (Hammerslag, Den Store Bagedyst, Nybyggerne med flere). Book bl.a. et foredrag om Hammerslag - om Danmarks mest populære og længst kørende livsstilsprogram – Hammerslag. Efter mere end 22 år trækker programmet stadig 1 million seere hver uge. Men hvad er det der gør programmet så populært? Peter Ingemann vil i dette underholdende foredrag, fortælle om de elementer, der gjorde programmet til en succes, og supplere med sjove og overraskende klip fra optagelserne af Hammerslag.

Lone Hørslev

Lone Hørslev er aktuel med romanen "Dyrets år - om Marie Grubbe. Lone Hørslev er en dansk forfatter og digter. I hendes seneste bog, "Dyrets år", kaster hun blikket på en af 1600-tallets fascinerende kvindeskikkelser og giver os historien om Marie Grubbe. Marie Grubbe er en adelskvinde i starten af tyverne, hun er født ind i samfundets absolutte top, men ender på bunden. "Dyrets år" er en fortælling om begær, hemmelige forhold og lyster, som er svære at styre. Foredrag med Lone Hørslev booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jane Bodholt Svendsen

Jane Bodholt Svendsen f. 1969 er født og opvokset på Læsø. Forfatter til bogen ”Livskæntring – Præstø 11.02.2011”, der udkom februar 2014. Den handler om hendes og familiens liv efter Præstøulykken og to år frem. Er uddannet lærer og har undervist på friskoler og efterskoler, bla. på en efterskole i Grønland. Er iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Foredrag med Jane Bodholt Svendsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Lea Korsgaard

Lea Korsgaard (1979) er journalist, forfatter og medstifter af den innovatiove medievirksomhed Zetland. Hun har været featureskribent på Politiken og Berlingske Tidende og har skrevet de dokumentariske bøger ’Det Store Bogtyveriø, ’Ghita’ og senest ’Orgasmeland – Da den seksuelle revolution kom til Danmark’. Foredrag med Lea Korsgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Per Smidl

Per Smidl er romanforfatter. Har bl.a. udgivet ”Så sandt vi lever”, ”Chop Suey”, ”Mathias Kraft”, ”Venteværelse”, ”Stormpassager”, ”Ytringsfrihed”, ”Skurvogn 537 Christiania”, ”Okay far så siger vi det” og i 2014 genudgivelsen af ”Velfærdets offerblod”. De 7 foredrag Per Smidl kan bookes til tager udgangspunkt i forfatterskabet. Per Smidl booker du via ARTE Booking på mail booking@artebooking.dk eller telefon 3848 1414.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  25  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk