SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  22  >  >>

Jonatan Løw

Nu kan du som virksomhed, skole eller organisation booke den prisbelønnede danske iværksætter, leder og innovationsekspert Jonathan Løw til et foredrag om enten innovation, ledelse, autentisk markedsføring eller iværksætteri. Jonathan hører til blandt de mest efterspurgte foredragsholdere i landet pga. hans evne til både at inspirere, inddrage tilhørerne og sikre, at man aldrig går hjem fra et foredrag uden mindst tre konkrete idéer til, hvordan man efterfølgende kan skabe forandring i sin egen virkelighed. Jonathan er tidligere blevet kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere, Årets Iværksætter samt har modtaget e-handelsprisen og en række andre priser for sit arbejde og mindset.

Peter Øvig Knudsen

Peter Øvig Knudsen udgiver den 8. maj 2014 bogen "Nakkeskuddet - og andre historier om at beskrive virkeligheden" (Gyldendal). Om bogen: I ”Nakkeskuddet - og andre historier om at beskrive virkeligheden” genopsøger Øvig Knudsen nogle af de alvorligste konflikter, han har haft med de levende kilder, og han fortæller om nogle af de kompromiser, han har måttet indgå i sit arbejde med at skrive sig op imod historien. Gennem disse historier giver Peter Øvig Knudsen et indblik i de overvejelser og udfordringer, der er forbundet med at fortælle virkeligheden.

Leif Davidsen

Aktuelt foredrag: RUSLAND OG UKRAINE – broderfolk i konflikt. Foredraget tager udgangspunkt i den geopolitiske situation, der er opstået efter Ruslands annektering af halvøen Krim. Hvad er præsident Vladimir Putins planer, og hvordan ser et nu styrket Rusland sin rolle i Europa og Verden? Udgør Rusland en ny trussel mod NATO og Europa, og hvordan bør vi forholde os til den store nabo mod øst, hvor Danmark og det øvrige Europa har store økonomiske interesser. Efter foredraget er der rig mulighed for spørgsmål og debat.”

Niels Frid-Nielsen

"På størrelse med en mandarin" er titlen på Niels Frid-Nielsens aktuelle foredrag. Det er en personlig beretning om at opdage en tumor - på størrelse med en mandarin - i hjernen, blive opereret, genoptræne og vende tilbage til livet; som et andet, men lettet menneske. Niels Frid fortæller nu for første gang om det sygdomsforløb, der i 2012 satte ham ud på kanten af eksistensen. Foredrag med Niels Frid-Nielsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Charlotte Langkilde

"Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer" har ligget på bestsellerlisten siden udgivelsen i september 2013, heraf på førstepladsen i 3 måneder. Bogen har fået en stribe 6-stjernede anmeldelser og omfattende omtale i medierne. Indstillet til Cavlingprisen, nomineret til Weekendavisens litteraturpris og senest indstillet til Publicistprisen. Historien er en psykologisk thriller, der henvender sig til kvinder i lige så høj grad som til mænd. Den er umiddelbart forståelig for et bredt publikum. Charlotte Langkilde er forfatter og foredragsholder; cand.ling.merc., translatør og tolk.

Pernille Højmark

Pernille Højmark foredrag: Foredrag 1: Kun til Kvinder. Et foredrag og et debatoplæg med udgangspunkt i Pernille Højmarks eget liv fra 1960 til i dag. Foredrag 2: Mod avler mod. Det er kun en vej – fremad. Et personligt foredrag og debatoplæg om at leve sit liv på egne betingelser og om at vriste sig fri af andres forventninger. Om at turde stå ved sig selv, hvor besværligt det end måtte være og om at få det nødvendige mod til at leve mens man gør det. Varighed for begge foredrag er 60 min. med mulighed for efterfølgende debat samt spørgsmål til Pernille Højmark. Foredrag med Pernille Højmark booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard

"Det Konservative Kollaps" af Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard udkommer 18. september 2014 på Forlaget Rosenkilde & Bahnhof og til efteråret er de klar med nyt foredrag med udgangspunkt i bogen. I dette foredrag får publikum et unikt indblik i de både dramatiske og overraskende begivenheder, der førte til det konservative kollaps. Ligeledes kan fortælles der om en aktuel situation, præget af intern splid og frustration. Med dette foredrag kommer du helt tæt på et af Danmarks ældste partier og får den både dramatiske og fængende historie om personopgør, fejltrin og et parti, der både den gang og nu præges af magtkampe.

Frode Z. Olsen

Frode Z. Olsen har været politimand i næsten 40 år. I 2013 vendte han tilbage til Danmark efter at have været udsendt af rigspolitiet, senest til Kina i fem år. Siden 2001 har han fået udgivet 5 romaner, som bedst kan betegnes som en mellemting mellem politiromaner og krimier. Den seneste “Når Dragen Løfter Hovedet”, som netop udspiller sig i Kina udkom i 2012. Bortset fra de 10 år, hvor han sammenlagt har været sendt til udlandet, har han gjort tjeneste forskellige steder i København. Politistationen i Store Kongensgade er centrum for hans romaner.

Daniel Dencik

Daniel Dencik er forfatter og filminstruktør. Han holder foredrag om egne film: Moon Rider, Ekspeditionen Til Verdens Ende, Tal R: The Virign samt den netop påbegyndte slavefilm Wulff. Han holder også foredrag om egne bøger, i særdeleshed Via Katastroferne og Anden Person Ental. Foredrag med Daniel Dencik booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Jacob Wendt Jensen

Ny foredrag (holdes fra september 2014): Victor Borge - Mennesket bag smilet. Ny biografi om Victor Borge er baseret på mere end 60 nye interviews og bygger samtidig på nyt materiale fra dybe ture i arkiver i både Danmark og USA. Nu får vi omsider den fulde og sande historie om den geniale og selviscenesættende mand, der var så god til at skabe sin egen myte, at man skulle tro han var perfekt.

Claus Jacobsen

50 år med TV-Avisen. Tidligere studievært Claus Jacobsen, der er den eneste nulevende af de tre første studieværter i TV-Avisen i 1965 og var studievært igen i TV-Avisen i begyndelsen af 1990-erne, lægger op til debat og viser billeder fra årene, der gik. Claus Jacobsen er tidligere TV-lektor på Danmarks Medie - og Journalisthøjskole og har bl.a. skrevet bøgerne "TV-Avisen - medie og virkelighed", " TV i 80'erne - medie - og virkelighed og "Fra hulemaleri til satellit-TV". Han har været TV-journalist og programmedarbejder i DR i 22 år og er tidligere medlem af SMID, Sammenslutningen af Medieforskere i Danmark".

Lars Hovbakke Sørensen

LARS HOVBAKKE SØRENSEN er netop nu bogaktuel med: "EN EUROPÆISK DANMARKSHISTORIE" (Gyldendal 2014), som han også holder foredrag om. I foredraget drejer Lars Hovbakke Sørensen blikket væk fra det danske rigets snævre grænser og viser i stedet, hvordan en række europæiske begivenheder har haft afgørende betydning for udviklingen i Danmark. Resultatet er en utraditionel, anderledes vinkling fremstilling af de vigtigste begivenheder i Danmarks historie, der med sit europæiske perspektiv rykker ved mange af vores gængse forestillinger.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  22  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk