SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  24  >  >>

Lykke Friis

Lykke Friis er specialist i europæisk politik med særligt fokus på Tyskland. Hun er prorektor på Københavns Universitet og tidligere klima-, energi- og ligestillingsminister. Hun har udgivet adskillige bøger om EU og Tyskland og sidder i dag i en række europæiske tænketanke. Lykke Friis er en flittigt brugt ekspert af tv og radio. Hendes seneste bog ”Hund efter Tyskland” handler om 25 året for murens fald. Foredrag med Lykke Friis booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Lars Hovbakke Sørensen

Lars Hovbakke Sørensen er aktuel med 4 helt nye foredrag, der kan holdes fra august 2014: Foredrag 1: 75-året for besættelsen i 1940. Foredrag 2: 100-året for kvindernes stemmeret. Foredrag 3: Danske konger i 1500 år. Foredrag 4: Hvad kan vi forvente af folketingsvalget 2015? Lars Hovbakke Sørensen er én af de mest anvendte kommentatorer og analytikere i både tv, radio og aviser af aktuel dansk og europæisk politik og andre aktuelle samfundsforhold. Foredrag med Lars Hovbakke Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Morten Thomsen Højsgaard

Morten Thomsen Højsgaard har siden 2011 været generalsekretær i Bibelselskabet. Han deltager hyppigt i den offentlige samtale om tro og kulturmøder. Var paneldeltager i "Søndagsfrokosten" på DR P1 i 2013 og studievært i 2012 sammen med Sherin Khankan på DR2 i programserien "Tro om igen!" om religionsmødet og værdidebatten i Danmark. Desuden forfatter til den meget omtalte bog om danskernes religiøsitet "Den tredje reformation - fra statskristendom til google-buddhisme" fra slutningen af 2011. Fra 2005 til 2010 ansat som redaktør for tro og kirke og lederskribent ved Kristeligt Dagblad. Religionsforsker inden for tro og nye medier ved Københavns Universitet fra 2000 til 2004.

Flemming Kloster Poulsen

Flemming Kloster Poulsen er præst og fortæller. I levende og direkte kontakt med tilhørerne, uden manuskript eller bog. Han fortæller historier fra litteratur, bibel og hverdagsliv, som kaster lys over menneskers eksistens og grundlæggende vilkår i vores moderne samfund. Ofte siger en fortælling meget mere end analyser og videnskab. Har siden 2003 drevet FortælleCafe med genfortællinger af nordisk litteratur samt samt lavet omfattende projekter med at fortælle bibelhistorie på en ølkasse i fjernsyn, institutioner og cafeer.

Jens Nauntofte

Superaktuelt nyt foredrag: "Slagterbænk Irak – Chokerende krise i Mellemøsten. (NY AKTUEL BOG FRA NAUNTOFTE - 1. september 2014). USAs præsident Barack Obama har sendt krigsfly på bombemission over Irak. Iraks regering er lammet, og nu rykker de ultraislamistiske krigere i IS frem i rekordtempo. De skal standses hurtigst muligt, kræver Obama. På få uger har islamisterne besat et større område i det nordvestlige Irak og har i juni oprettet et såkaldt kalifat, der også behersker den østlige del af Syrien. Denne ny koranstat har trukket resten af Mellemøsten med ind i dramatisk krise, hvor både Vesten og arabiske nabolande nu overvejer at gribe ind for at standse den ”Islamiske Stat” (IS).

Astrid Saalbach

Astrid Saalbach er aktuel med romanen "Klapperslangen". Om bogen: Nogle gange føles flugt som den eneste udvej, og det får en dansk dramatiker at føle. Hun tager flugten til bjergene i Californien, men er det nu også en god beslutning? “Klapperslangen” er en special og autofiktiv fortælling skrevet af Astrid Saalbach, der deler navn med sin hovedperson. Den fiktive Astrid er endt i et forfærdeligt stormvejr på arbejdet, og hun beslutter at tage til et Artist Recidency langt, langt væk. I bjergene møder hun den rå og fantastiske natur, som skal komme til at spille en skelsættende og vigtig rolle i Astrids selvudvikling.

Dy Plambeck

Foredrag med udgangspunkt i seneste roman Mikael (Gyldendal, august 2014). Den unge journalist Becky rejser til Afghanistan for at skrive om hverdagen ved fronten og bliver venner med soldaterne Mikael og Jan. I landskabet omkring dem er sand og savn, lys og mørke, ildkampe og improviserede sprængladninger. Et kærlighedsforhold udvikler sig mellem Becky og Mikael og fører dem fra Afghanistan til Sardinien og København. Men krigen raser og får konsekvenser for dem alle. Mikael er en roman om krig og kærlighed. Den er et blik ind i den menneskelige bevidsthed og en rejse gennem naturens og sindets landskaber. Den handler om ensomhed og længsel, om krigens gru og kærlighedens kraft.

Mogens Kristensen

Mogens Kristensen er foredragsholder, manager, ølimportør, tidligere kommunaldirektør og m.m. Han holder følgende foredrag: "Fra filetskærer til kommunaldirektør", "HJÆLP - jeg blev squ fyret", "Hvorfor se begrænsninger, når livet er fuld af muligheder?", "Arbejdsglæde - det bærende element i enhver organisation", "Vi laver et cykelhold" og "Nordgrønland i 90´erne". Foredrag med Mogens Kristensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Frit Flet

Foredrag med udgangspunkt i bogen "Frit Flet". Naja Marie Aidt, Mette Moestrup og Line Knutzon har skrevet Frit Flet sammen. Den handler om venskab, frihed, køn, ensomhed, hud, racisme, latter og penge. De tre forfattere er venner. De har meget til fælles, bl.a. er de alle tre deres forældres førstefødte. De har alle tre søstre. De har alle tre siddet i elevråd. De har alle tre født børn, da de var i 20'erne. De har alle tre sønner. De har alle tre en eller flere skilsmisser bag sig. De har alle tre delebørn. De har alle tre boet alene i lange perioder. De er alle tre over 40 år. De tre forfattere kender hinanden rigtig godt – Line Knutzon og Naja Marie Aidt helt tilbage fra barndomsårene.

Jesper Stein

Ny krimi fra Jesper Stein. Jesper Stein er forfatter og journalist. I 2012 debuterede han som skønlitterær forfatter med sin første krimi, som blev første bind i en triologi om vicepolitikommissær Axel Steen. Den første roman foregår i marts 2007, ugen efter Ungdomshusets rydning. Jesper Stein har modtaget flere priser for sit første samt andet bind, så dette tredje bind, “Akrash”, har uden tvivl noget at leve op til. I “Akrash” er Axel på sit livs nedtur, da hans chef fortæller ham, at det er lykkedes den russiske mafia at placere en muldvarp centralt i det danske politi. Chefen er i besiddelse af en liste over mistænkte, og på denne finder man også Axel Steen!

Elsebeth Egholm

Ny krimi fra Elsebeth Egholm. Dicte Svendsen kæmper med stærke udfordringer efter at være blevet voldtaget. I hendes forsøg på at holde sammen på sig selv og sit liv, opsnuser hun en sammenhæng i mellem nogle pludselige mord, som finder sted i sin nærhed. En ung studerende findes voldtaget og dræbt på bestialsk vis, og hun er hverken den første – eller sidste. I “Kød og blod” kaster Dicte sig, som freelancejournalist, ud i at skulle finde den skyldige, og det bliver en massiv udfordring for den traumatiserede kvinde. “Kød og blod” er en sindsoprivende krimi, skrevet af Elsebeth Egholm, som handler om menneskets vilje til at overleve og til at få retfærdighed til at ske fyldest.

Bente Hansen

Bente Hansen har netop udgivet erindringsbogen "Historien findes" på Gyldendal. Bente Hansen er opvokset i Vestjylland i en dyrlægefamilie med syv søstre. Hun er magister i litteratur, hun har været bl.a. universitetslærer, journalist og redaktør for Politisk Revy, chefredaktør for Information, kulturmedarbejder i DR og filmkonsulent, hun er feminist, troende og venstreorienteret og ser ingen modsætning i det. Hun har altid været engageret, og hun har i det meste af sit liv præget den danske debat og politik. Foredrag med Bente Hansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  24  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk