SENESTE NYHEDER

<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  24  >  >>

Dy Plambeck

Foredrag med udgangspunkt i seneste roman Mikael (Gyldendal, august 2014). Den unge journalist Becky rejser til Afghanistan for at skrive om hverdagen ved fronten og bliver venner med soldaterne Mikael og Jan. I landskabet omkring dem er sand og savn, lys og mørke, ildkampe og improviserede sprængladninger. Et kærlighedsforhold udvikler sig mellem Becky og Mikael og fører dem fra Afghanistan til Sardinien og København. Men krigen raser og får konsekvenser for dem alle. Mikael er en roman om krig og kærlighed. Den er et blik ind i den menneskelige bevidsthed og en rejse gennem naturens og sindets landskaber. Den handler om ensomhed og længsel, om krigens gru og kærlighedens kraft.

Mogens Kristensen

Mogens Kristensen er foredragsholder, manager, ølimportør, tidligere kommunaldirektør og m.m. Han holder følgende foredrag: "Fra filetskærer til kommunaldirektør", "HJÆLP - jeg blev squ fyret", "Hvorfor se begrænsninger, når livet er fuld af muligheder?", "Arbejdsglæde - det bærende element i enhver organisation", "Vi laver et cykelhold" og "Nordgrønland i 90´erne". Foredrag med Mogens Kristensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Frit Flet

Foredrag med udgangspunkt i bogen "Frit Flet". Naja Marie Aidt, Mette Moestrup og Line Knutzon har skrevet Frit Flet sammen. Den handler om venskab, frihed, køn, ensomhed, hud, racisme, latter og penge. De tre forfattere er venner. De har meget til fælles, bl.a. er de alle tre deres forældres førstefødte. De har alle tre søstre. De har alle tre siddet i elevråd. De har alle tre født børn, da de var i 20'erne. De har alle tre sønner. De har alle tre en eller flere skilsmisser bag sig. De har alle tre delebørn. De har alle tre boet alene i lange perioder. De er alle tre over 40 år. De tre forfattere kender hinanden rigtig godt – Line Knutzon og Naja Marie Aidt helt tilbage fra barndomsårene.

Jesper Stein

Ny krimi fra Jesper Stein. Jesper Stein er forfatter og journalist. I 2012 debuterede han som skønlitterær forfatter med sin første krimi, som blev første bind i en triologi om vicepolitikommissær Axel Steen. Den første roman foregår i marts 2007, ugen efter Ungdomshusets rydning. Jesper Stein har modtaget flere priser for sit første samt andet bind, så dette tredje bind, “Akrash”, har uden tvivl noget at leve op til. I “Akrash” er Axel på sit livs nedtur, da hans chef fortæller ham, at det er lykkedes den russiske mafia at placere en muldvarp centralt i det danske politi. Chefen er i besiddelse af en liste over mistænkte, og på denne finder man også Axel Steen!

Elsebeth Egholm

Ny krimi fra Elsebeth Egholm. Dicte Svendsen kæmper med stærke udfordringer efter at være blevet voldtaget. I hendes forsøg på at holde sammen på sig selv og sit liv, opsnuser hun en sammenhæng i mellem nogle pludselige mord, som finder sted i sin nærhed. En ung studerende findes voldtaget og dræbt på bestialsk vis, og hun er hverken den første – eller sidste. I “Kød og blod” kaster Dicte sig, som freelancejournalist, ud i at skulle finde den skyldige, og det bliver en massiv udfordring for den traumatiserede kvinde. “Kød og blod” er en sindsoprivende krimi, skrevet af Elsebeth Egholm, som handler om menneskets vilje til at overleve og til at få retfærdighed til at ske fyldest.

Bente Hansen

Bente Hansen har netop udgivet erindringsbogen "Historien findes" på Gyldendal. Bente Hansen er opvokset i Vestjylland i en dyrlægefamilie med syv søstre. Hun er magister i litteratur, hun har været bl.a. universitetslærer, journalist og redaktør for Politisk Revy, chefredaktør for Information, kulturmedarbejder i DR og filmkonsulent, hun er feminist, troende og venstreorienteret og ser ingen modsætning i det. Hun har altid været engageret, og hun har i det meste af sit liv præget den danske debat og politik. Foredrag med Bente Hansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hjalte Tin

NATIONALISMENS EUROPA - ET HØJAKTUELT BILLEDSHOW MED HJALTE TIN. 10 millioner har stemt på nationalistiske partier alene i Finland, Tyskland, Ungarn, Grækenland, Spanien, England, Holland og Danmark ved de sidste valg. Hjalte Tin er klar med et nyt foredrag om nationalismens Europa. På en rejse gennem Europa har forfatteren og globetrotteren Hjalte Tin opsøgt de nationalistiske partier og deres vælgere dér, hvor de står allerstærkest. Hvem er de, hvad vil de, og hvad kan de betyde for os allesammen? Hans historie er mindre sort-hvid end den medierne præsenterer og lægger op til debat om Danmarks og Europas fremtid.

Paula Larrain

Medierne er ikke for de knækkede af Paula Larrain. Foredraget er ikke kun hendes personlige historie om sammenbrud, stress, sladder og faglige konflikter, men også historien om en mediebranche, der gennem hendes karriere er blevet presset til sit yderste af hurtighed, kommercialisering, kynisme og vigende troværdighed. "Man skal have nerver af stål for at kunne overleve i mediebranchen. Og der er mange, der er faldet af karrusellen undervejs i de seneste 20 år." Men selvom man knækker, kan man godt rejse sig igen og komme styrket ud af krisen. Det gælder for mennesker og også for medierne som helhed. Hør den usædvanlige historie om livet bag mediekulissen og om at holde fast i sine visioner.

Henrik Qvortrup

"Da fortiden pludselig var i telefonen" - nyt foredrag med Henrik Qvortrup. Om foredraget: Om at blive væltet omkuld af en medie-tsunami - og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Foredrag med Henrik Qvortrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Marianne Jørgensen

Marianne Jørgensen er aktuel med romanen "Bondeanger". Bogen er en selvstændig fortsættelse af Bondefanget. Bondeanger er en roman om de konsekvenser, som utroskab afstedkommer, med et brudt ægteskab til følge. Som lyn fra en klar himmel bliver Anne-Mette forladt af sin mand efter mange års ægteskab. Foredrag med Marianne Jørgensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Ken B. Rasmussen

Livet, det forbandede - en roman. Den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen står bag ”Livet – det forbandede”, som allerede har vakt stor harme og samtidig rejst en masse spørgsmål. Romanen handler om dagligdagen på ugebladet, som i fire år har benyttet sig af lyssky metoder i form af overvågning af bl.a. kreditkorttransaktioner. Ifølge bogen har de gjort dette i samarbejde med medarbejdere på Nets, som, mod at give Se og Hør oplysninger, har tjent flere tusinder kroner månedligt. Foredrag med Ken B. Rasmussen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Gretelise Holm

Gretelise Holm har netop udgivet bogen "Kærligheden, kampen og kloden". Boge er Gretelise Holms fortsættelse til hendes tidligere bestseller: Jesus, pengene og livet. I ”Kærligheden, kampen og kloden” ser Gretelise Holm tilbage på et halvt århundredes virke som engageret journalist, forfatter og debattør. Foredrag med Gretelise Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.
<<  <  1  2  3  4  5  6  ...  24  >  >>

SENESTE BLOGINDLÆG

Der er altid noget positivt, selv når det er mørkest

Det gjorde ondt. Indrømmet, jeg havde li


En smagsprøve på verden

Verdens kulturer, fascinerende natur og


Træk Stikket Ud

Træk Stikket Ud
“Detox dig mentalt, forf
ARTE NYHEDSBREV

Hold dig opdateret om aktuelle og kommende events.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve.


Email marketing by MailPlatform.dk